Glenview Golf Club
GlenViewClub2
GlenViewClub3

Glenview Golf Club

The Glen View Club capitalized upon the simple replacement of their club swimming pool to offer a meaningful expansion of member benefits. The pool orientation was changed to provide a terrace and lawn area for club events and private gatherings between the dining room and pool deck. The space was carefully designed with a delicate balance of lawn and bluestone to be flexible yet appear finished when tents and party furnishings were not in place for events. Planting was utilized to create privacy, protect users from stray golf balls and enhance the walks between the Clubhouse, pool terrace and parking lot. Key vistas from the pool terrace to the golf course were also enhanced with colorful plantings.

Facebook Linkedin Twitter flickr

Website by PlaceVision